Flux RSS

Blue lips – balsam de buze antiseptic

Contrar numelui, acest balsam nu lasa buzele albastre :)), insa are o culoare deosebita, care pe langa aspect are si calitati antiseptice. Ingredientele sunt asemanatoare cu balsamul „minty lips” , cu doua modificari: nu contine nici un ulei esential, insa proprietatea de antiseptic este oferita de albastrul de metilen din compozitie.  

Ingrediente: unt de shea bio, ulei de cocos bio nerafinat, ulei de masline, ulei de ricin , ulei de sambri de struguri, ceara de albine, albastru de metilen, vitamina E.

Untul de shea hidrateaza puternic, catifeleaza si netezeste buzele. Uleiul de masline restabileste functiile epidermei, avand rol protectiv

Uleiul de cocos virgin contine acizi grasi, precum acidul lauric, palmitic, stearic, capric, linoleic si miristic si este un puternic antioxidant, lasand pielea catifelata ca satenul. Uleiul de ricin va oferi buzelor un luciu frumos.

Uleiul de samburi de struguri si ceara de albine sunt cunoscute pentru calitatile lor regenerante iar untul de shea are proprietati hidratante, emoliente si protective certe. Vitamina E previne uscarea si craparea buzelor. 

Albastrul de metilen are proprietati antiseptice si dezinfectante.

Hidrateaza, protejeaza si ingrijeste buzele. Le lasa moi, catifelate si cu un luciu discret.

 

Lasă un comentariu